zocipro

Bitolo, Mazedonien

Let Us Help You Today!

4986 Begriffe    0 Glossare    18 Beobachter    51690 Viewers

zocipro

Bitolo, Mazedonien

Let Us Help You Today!

4986 Begriffe    0 Glossare    18 Beobachter    51690 Viewers

zocipros Begriffe

шлаг крем

Milch und Milcherzeugnisse; Sahneerzeugnisse

Крем што биле тепани од страна на миксер, брзо движење, вилушка, или камшик, додека таа е светлина и меки. Шлаг крем често се наслади и понекогаш зачинет со ванила, во кој случај ...

каранфилче

Essen (andere); Kräuter & Gewürze

зачин (целосно или основен) Опис: црвеникаво-кафена, нокти во облик на пупки од тропското дрво каранфилче зимзелени. Ароматични, луто, слатко. Каранфилче треба да се користи ...

tippy (типи)

Essen (andere); Tee

Терминот опишува високо квалитетни чаеви диференцирани од бела или златна боја на листовите.