Hristina Acovska

Tetovo, Mazedonien

3023 Begriffe    0 Glossare    0 Beobachter    45318 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, Mazedonien

3023 Begriffe    0 Glossare    0 Beobachter    45318 Viewers

Hristina Acovskas Begriffe

смути од ананас

Getränke; Smoothies

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Getränke; Wein

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Kochkünste; Kochen

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Viewers(45318) View all

Beobachter(0) View all

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.