Ico Gegov

Radovis, Mazedonien

220 Begriffe    0 Glossare    0 Beobachter    16037 Viewers

Ico Gegov

Radovis, Mazedonien

220 Begriffe    0 Glossare    0 Beobachter    16037 Viewers

Ico Gegovs Begriffe

година на змејот

Astrologie; Tierkreis

Петти по ред во 12 годишниот циклус на кинескиот зодијак, годините на змејот следат по оние на зајакот, а претходат на оние на змијата. За разлика од змејот на Западот, често ...

Маргерита

Essen (andere); Pizza

Исто така наречена Маргарита, ова е класичната Наполитанска пица со домат, босилек и моцарела гарнир, претставувајќи ги боите на италијанското ...

Игра на тронови

Fernsehshows; Drama

Фантастична телевизиска серија базирана на новелата од Џорџ Р.Р. Мартин. Серијата насликува еден средновековен по изглед свет, кој се врти се околу важни фамилии, особено ...

Viewers(16037) View all

Beobachter(0) View all

Ico Gegov doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Ico Gegov is not following any users.