Gisela Belli

Tirana, Albanien

27 Begriffe    0 Glossare    0 Beobachter    26084 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Albanien

27 Begriffe    0 Glossare    0 Beobachter    26084 Viewers

Gisela Bellis Begriffe

Litosfera

Biologie; Zellbiologie

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biologie; Biotechnologie

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biologie; Biotechnologie

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Viewers(26084) View all

Beobachter(0) View all

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Gisela Belli is not following any users.